in Educatie, Evenimente

Akademics prezinta


Akademics 2.1 – Impreuna cu echipa , anul acesta ne-am propus sa continuam traditia proiectelor de succes si sa construim o cale de evadare din rutina universala a vietii studentului. Da…chiar imi place formularea asta si o folosesc de fiecare data cand am ocazia.

In intervalul 7-10 aprilie, o serie de 4 Gold Speech-uri si 3 Training-uri Indoor imbinand teme din Business, Advertising, Diplomatie si Cultura. Efortul nostru de a aduce cei mai interesanti ‘regizori’ pe scena, speram sa se concretizeze intr-o prezenta de 200 de studenti in sala de desfasurare. Tinand cont ca este la a 3-a editie si anul trecut s-a bucurat de cel mai mare succes in cadrul ASER, acum Akademics 2.1 isi propune sublinierea interactiunii dintre studenti si elitele cultural, politice si economice.

Sunt multi invitati surpriza, dar va dezvalui cateva nume sa va faceti o idee despre derularea evenimentului:

2 lei puternici din Arena: Marius Ghenea, Radu Ioan Tudorache

Tudor Maxim – Fondator Elevate, European Young Entrepreneur of 2008 pentru Romania

Adrian Soare – CEO Metromind

Livio Hürzeler – Ambasadorul Elvetiei pentru Romania

Catalin Stefanescu – Garantat 100%

Alteta Sa Regala Principele Radu

si multi altii…
Va invit si pe site www.akademics.ro pentru toate detaliile puteti accesa cu incredere si rubrica de contact. De asemenea, de miercuri vom fi prezenti in cladirea ASE-ului Comert, etaj 1. Acolo va astept cu invitatii pentru 2 persoane, in cazul in care vreti sa ocupati primele randuri:)

Filmuletul a fost creat sub forma de viral, deci oricine este invitat sa-l trimita mai departe( sa-l fac celebru pe tata pentru desenele lui din studentie).

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.