in Startup-uri

 

De fiecare data cand imi propun sa vorbesc despre o persoana cunoscuta care stiu ca are o viata interesanta, am un moment. Cateva minute in care stau si involuntar, ma pun in locul persoanei respective.

Am cunoscut anul trecut prin octombrie un tip care s-a nimerit sa fie in aceeasi asociatie de studenti la care am aplicat si eu, Aser. Eram in jur de 80 de oameni, o multime de vieti despre care nu stiam nimic. Practic, am luat totul de la 0 cu acei oameni si i-am descoperit prin numeroasele activitati care ne umpleau timpul intr-un mod foarte placut, academic si prietenos. Acel tip despre care va spuneam, este un tip obisnuit, ca oricare dintre noi. Ce m-a surprins a fost faptul ca dupa vreo 2 luni am aflat despre el ca „are firma”. Poate pentru unii e ceva banal, nepotrivit pentru varsta asta, dar ajungi si la multe semne de intrebare, devii curios sa stii cum a reusit sa conduca o firma care ofera servicii IT de 200.000 mii euro pe an. Bineinteles, este o poveste la mijloc, pe care va invit sa o cititi si sa o votati aici, o poveste care iti spune ca la 3 ani avea primul calculator, ca la 10 ani a primit 18$ pentru un site, ca la 16 ani era primul in lume la programare html, sau ca la 17 ani si-a deschis firma fara sa stie diriginta.

Plin de viata, mereu relaxat si tot timpul preocupat de lucrurile pe care le face, sunt sigur ca o sa ajunga un antreprenor pe masura. Succes Filip!

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Multumesc =) Ce coincidenta frumoasa de nume 🙂 Mai stiu si eu un caz asemanator, pe care cu siguranta il cunosti si tu. Se numeste, simplu, Vlad Smadu.