in Evenimente

A doua invitatie pe care o lansez, este una umanitara. Sunt multe actiuni de acest gen, asta e bine, dar tot timpul unii din jurul nostru au nevoie de ajutor. Cazuri risipite prin discutii online, pe strada sau in spitale, sunt tot oameni, care din pacate nu au aceeasi conceptie despre trai ca a noastra.

Aceasta invitatie este mai personala decat oricare alta pentru ca am lucrat la proiectul ASER Umanitar timp de o luna imprena cu o echipa minunata si imi doresc sa ajungem la ce ne-am propus. Poate nu e cea mai atragatoare strigare umanitara, dar fiecare sedinta lunga, orele petrecute in cautarea partenerilor, stresul cu problemele imprevizibile, toate au facut ca noi sa ne dorim sa facem ceva, sa schimbam macar o ora din viata unor copii. Dupa 7 editii ale acestui proiect, anul acesta am ales sa ajutam copii cu cancer si leucemie din Spitalul Budimex, a caror stare ar putea spune orice fiinta umana ca este…greu de descris.

Pe 15 decembrie va fi concert Vita de Vie si Pistol cu Capse in Club Fabrica, banii stransi in urma biletului de 22 ron fiind investiti in medicamente pentru acesti copii si intr-o seara de Craciun, macar fireasca. De altfel, acceptam orice fel de donatii, sunt copii care se lupta cu o boala costisitoare, dar si cu lipsa unor bunuri ce le-ar putea asigura un minim de trai decent.

S-ar putea sa cazi pe ganduri, s-ar putea sa privesti aceasta miscare ca oricare alta. Incearca sa-ti pui amprenta cu un gand implicat in viata lor, s-ar putea sa te bucure si pe tine.

Va invit la concert si la initiativa de a dona orice, mai multe detalii gasiti si aici. As ruga si alte publicatii sa se alature miscarii si sa scrie pe blog, sa sustina ASER Umanitar. Unii deja au inceput (Alex Mazilu) si se pregatesc si altii.

Multumesc!

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Salut 🙂 Ma bucur tare sa gasesc oameni care sa se implice in voluntariate de acest tip. Mi-ar fi placut sa fiu acolo, sau macar sa dau o mana de ajutor la organizare- chiar daca nu sunt in ASER. Daca pe viitor aveti nevoie de om in plus, count me on !
    In alta ordine de idei, la Budimex e mereu nevoie de ajutor, cum presupun ca stii deja, chiar daca se intampla tot felul de lucruri pe acolo si desi sunt multe proiecte in derulare. In trei din ele sunt si eu implicata( doua fundatii si un proiect cu niste prieteni). Asa ca, daca ai timp si vrei sa participi, esti foarte binevenit!
    Oricum, va felicit sincer si sper sa va mearga din ce in ce mai bine!