in De citit

Reguli de Prosperitate, Paul Coman

Cunosc bine cuvantul acesta si ce semnifica el, dar fara sa fiu prea atent la un moment dat, am constientizat existenta lui si atat.

Totul a pornit de la o carte. E una dintre acele carti care aparent iti ofera solutia, indiciul unei vieti mai bune. Tentant, nu? Dar totusi nu vrei sa citesti o carte cu 5 reguli de a avea succes, 10 idei de a face avere sau 1000 de motive pentru a fi rebel, pentru ca practic, nu te va invata asta. E greu sa oferi credibilitate unui asemenea titlu.

„Reguli de prosperitate” este de fapt un ghid care iti opreste toata atentia asupra lui, prin simplitatea ideilor si prin modul in care este scris. Am descarcat cartea lui Paul Coman din curiozitate si pentru ca era gratuita 🙂 Pentru un material gratuit, importanta informatiilor este mai mare decat ma asteptam. Pe mine m-a prins in tren spre casa si intr-o ora, am terminat cele 74 de pagini, fara sa misc. Este vorba despre curaj, schimbare, atitudine, fericire, convingeri si prosperitate. Merita sa iti acorzi maxim o ora si sa citesti, mai ales ca sunt propuse si niste exercitii de „memorie”:)

Cartea poate fi descarcata de pe site-ul oficial sau de aici

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Intervin offtopic, insa nu am gasit o adresa de contact: Sunt Mihaela Butnaru, de la bookblog.ro, poti afla mai multe despre mine de acolo sau de pe blogul personal. Momentan lucrez la un studiu despre comunicarea pe bloguri si am nevoie sa imi raspunzi la 16 intrebari despre blogging. Daca te intereseaza sa participi la acest studiu, trimite-mi un e-mail la adresa mihaela.butnaru[at]gmail.com si iti voi da toate detaliile. Participind poti cistiga, prin tragere la sorti, un premiu surpriza.

Webmentions

 • Hai sa vorbim despre esec - partea I 07/05/2010

  […] Cred in primul rand ca este vorba despre cultura si context atunci cand vorbim despre esec. In Sillicon Valey este vazut ca o oportunitate spre succes, iar de multe ori, la noi este o etapa din viata care trebuie uitata si ascunsa. Invatam ceva, asumandu-ne esecurile si fiind constienti de ele? Sau ar trebui sa le uitam si sa vorbim in schimb despre succes? […]