in Evenimente

Drumul il gandesc ei, pasii ii faci tu!

Am terminat si al 2-lea an de facultate. Un inceput cu primirea altor studenti in ASER, un proiect la care am lucrat din greu alaturi de niste oameni extraordinari, petreceri, sedinte, alte proiecte. Imi amintesc sesiunea trecuta mult mai groaznica. Anul asta nici nu am simtit orele din sala de lectura. Parca a trecut mai repede si ajung din nou la concluzia ca in facultate trebuie sa-ti gasesti si altceva de facut, altfel, devii limitat si plictisit (caz special – ASE). A trecut repede, dar la fel ca in primul an, ASER mi-a oferit mai mult decat puteam gasi in facultate.

Cu ocazia asta, pun aici un gand pentru liceeni, pentru oameni care viseaza si vor sa faca altceva. Cu drag, va invit sa aplicati la Scoala de Vara FORCE, drumul liceenilor catre un infinit de oportunitati! Un drum gandit de oameni, pentru pasii altor oameni.

FORCE – Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, invita liceenii din toata tara sa aplice acum la Scoala de Vara FORCE! Aceasta se va desfasura in perioada 5 – 15 August 2010, in statiunea montana Paltinis din judetul Sibiu.
Pe parcursul a 10 zile, 20 de tineri din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de educatie non-formala si informala de calitate, ce imbina activitati educative si creative cu excursii, activitati sportive, distractive si de team-building.
Programul FORCE este sustinut de catre profesionisti in domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile. Experienta nu se opreste aici, participantii beneficiind si de programe de consiliere personala si orientare in cariera, menite sa continue procesul de invatare si sa ghideze tinerii pas cu pas pe drumul lor de formare personala si profesionala.
Ulterior, participantii la Scoala de Vara vor deveni membrii ai Comunitatii FORCE, o retea de tineri cu potential ce au in comun performanta, continuand astfel procesul de invatare prin programe de mentorship si implementare de proiecte sociale.
Aplicatiile pentru Scoala de Vara FORCE se fac pe baza de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, pana pe data de 4 Iulie 2010.
Perioada de desfasurare: 5 – 15 August 2010
Loc de desfasurare: Paltinis, judetul Sibiu
Deadline pentru inscriere: 4 Iulie 2010

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.