in Startup-uri

Luni seara am fost pentru prima dată la Ignite. Evenimentul adună împreună antreprenori, investitori, oameni tehnici și nu numai. Se discută despre pasiuni. Cine vrea, poate prezenta în fața publicului 20 de slide-uri, derulate automat în 15 sec, deci 5 minute în care poți împărtăși pasiunea ta. Mi-a placut prezentarea lui Pandutzu despre cum i-a fost furat antifurtul de la bicicletă 🙂 Vă recomand!

Înainte de prezentări, am făcut un joc inițiat de Ioana Capruciu în care trebuia să ne gândit la 3 caracteristici pe care am vrea să le vedem la cei din jurul nostru și 3 caracteristici care nu ne plac la cei de lângă noi.

A fost amuzant, fiecare spunea fel și fel, însă mi-am dat seama că astfel de lucruri au importanță mai mare decât credem. Suntem înconjurați de oglinzi, de oameni care se reflectă în noi și care ne ajută să fim mai buni. De oameni care sunt influențați de noi, cu care avem o relație specială fără să ne dăm seama.

Pentru mine este important ca oamenii de lângă mine să fie curajoși, eleganți și cu bun simț. Nu mi-ar plăcea să fie negativiști, plângăcioși sau leneși. Găsește-ți 1 minut în fiecare zi și adu-ți aminte ce fel de oameni îți plac și ce înseamnă fiecare caracteristică de-a lor pentru tine. 1 minut în care să privești dintr-o bulă de săpun detalii, iar când se sparge, să realizezi mai multe despre tine.

 

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Elena Capruciu:) Nu-i asa ca este un om superb? Pe mine m-a marcat cand am cunoscut-o:)
    Ma bucur ca am aflat de acest eveniment..cumva mi-a scapat:)

  2. @Alina
    Da, este. Eu am cunoscut mulți oameni interesanți în astfel de întâlniri. Dacă ești interesată, te poți înscrie pe MeetUp (gratis) și alegi evenimentele la care vrei să mergi. Eu momentan sunt înscris în Bucharest Hubb și sunt foarte mulțumit (http://www.meetup.com/BucharestHubb/)