in Echilibru

Da, despre femei.

Când interacționezi cu o femeie, ești dispus să renunți la întreaga ta lista cu „pretenții”, pentru că, deloc surprinzător, te fură repede acea rochie neagră, iar părul ei te face să crezi că ai venit la pachet cu o telecomandă.

Te lași așa butonat, până la un moment dat când îți aduci aminte de principiile tale, de ce contează mai mult sau mai puțin pentru tine.

Ține lista aia tot timpul cu tine! Nu renunța la ea, dar nici nu o mâzgâli aiurea la fiecare rochie neagră și zâmbet la care te pierzi. Ai grijă să ajungi să o consulți cu lista ei (sigur e mai complexă, s-ar putea chiar sub formă de hartă) pentru că doar așa vei ajunge să faceți cumpărături de Crăciun împreună. Dacă nu vrei asta, uită de listă și mergi în club de Ajun:)

Luată ca atare, am schițat o astfel de listă, la invitația Manly.ro, revista dedicată bărbaților „care știu să își trăiască viața la maximum și pentru care provocările sunt niște etape în evoluția lor”. Împreună cu ce au scris și alți domni bloggeri despre „Ce își doresc bărbații de la femei”, cred că a ieșit un articol cu insight-uri bune. Sper.

_____________________________

Aboneaza-te la articole prin RSS.
_____________________________

Sursa foto

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. …hmmm..in timpul unui curs de baze de date, o prietena mi-a aruncat in brate o carte…Barbatul de azi explicat femeilor…:)Ghici? M-am amuzat copios…calatoria in spatiul vostru..mi-am intrebat cativa prietenii daca e adevarat ce se spune despre voi…si evident care crezi ca fost raspunsul?..”NU”
    …anyway…fara carti..articole..eu tot sper sa ajung sa inteleg barbatii:P

    • S-ar putea începe o discuție eeextreem de lungă pe tema asta, dar hai să o luăm mai simplu: „Ce se spune” este un prim reflex la lucruri nedescoperite. Merge și în cazul bărbaților și în cazul femeilor pentru că lumea nu s-a terminat de descoperit. Părerea ta despre bărbați, sau a noastră despre femei, tot timpul va rămâne subiectivă și ne vor influența doar experiențele directe, nu cărți sau articole.

      Așa că vei ajunge să-i înțelegi, dar trebuie să ai răbdare:)