in Online marketing

Piața smartphone-urilor în România e la un nivel care devine din ce în ce mai optimist. La 20 de milioane de SIM-uri active în România, avem 2 milioane de smartphone-uri, iar până la sfârșitul anului cică se vor mai vinde aproximativ 500.000-600.000. Eu zic că e bine, începem să descoperim aplicații, vorbim despre ele până ni se răcește cafeaua, butonăm o sticlă și e foarte cool. Sunt un pic ironic, dar abia aștept să-mi iau primul telefon cu IQ mai mare decât temperatura camerei.

Când ești în industria online, mai ai un blog, un cont de twitter și de facebook pe care trebuie să le gestionezi cum trebuie, un smartphone nu mai înseamnă sa fii cool cu degetul pe sticlă. Este vorba despre eficiență și răspuns rapid.

Eu am găsit un smartphone pe placul meu (probabil peste ani se vor schimba multe). Este vorba despre Motorola Defy, un obiect care parcă a fost făcut exact după experiențele mele anterioare. Sistemele lui de protecție, la praf, zgârieturi, căzături mi-au amintit cât de frustrat eram când îmi culegeam telefonul de pe jos, din cele mai neașteptate greșeli. Ce m-a dat gata a fost protecția la apă! Buun, de acum pot să mă arunc și eu liniștit în piscină. M-am gândit că are un design mai de Land Rover Defender (de aici cred și numele „Defy”), dar pentru o combinaíe de young-business, eu cred că e numa bun.

Acum, am o întrebare: cu o implicare foarte scăzută în social media (doar un cont de Facebook), câtă utilitate vedeți într-un smartphone?

Dacă nu aveți chef de un smartphone, săriți pe Chinezu` că are un Ipad 2 de oferit printr-o campanie Quickmobile. 🙂

 

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Daca iti iei smartphone sa nu faci greseala sa nu iti iei si internet mobil, bazandu-te pe retele wireless din Bucuresti :)). De 1 luna jumate sunt pe motorola milestone cu net mobil si e nebunie 🙂 😉