in De citit

În urmă cu 3 ani îmi deschideam primul blog: „Cercuri pe bulevard”. Un titlu care îmi place și acum, însă destul de repede l-am schimbat în „Cum mi-am îmbunătățit memoria într-o seară”, am scris tot felul de subiecte, apoi nu am mai scris, apoi am reluat subiecte, din nou diferite. Pe scurt, le-am amețit de nici eu nu mai știam pentru cine scriu. Eram conștient că nu am un scop anume sau că audiența mea nu era clară și că fac multe greșeli, dar îmi făcea plăcere să scriu. Motivul pentru care am început, se află în primul meu articol, iar de acolo multe persoane m-au încurajat să continui, cu toate că mulți nu întelegeau ce naiba reprezintă cercurile alea  în viețile noastre.

Referitor la ele, m-a inspirat foarte mult cartea „Cercul care se închide” de Barry Commoner, o carte ce arată nebunia dintre om și mediul ambiant. Foarte puternice sunt exemplele și detaliile despre cum echilibrul naturii este în opoziție cu activitatea umană, nu din cauza suprapopulației sau a superabundenței, ci din cauza tehnologiilor. Toată opoziția asta ținea cercurile deschise, adunând tot mai multe efecte negative. Interesantă este și soluția preconizată de Commoner pentru încrederea în progresul civilizației contemporane. Cartea se găsește o găsiți pe Amazon sau probabil la un anticariat, v-o recomand.

Cât despre blogging, am învățat multe în 3 ani. Mi-am propus să scriu despre activități în care pun pasiune, articole cu mai multă utilitate despre antreprenoriat, marketing online, evenimente, cărți și lucruri care să declanșeze motivații și acțiuni.

Enjoy!

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.