in Echilibru

Datorită weekendului trecut, m-am hotărât să deschid o rubrică nouă și să scriu despre echilibru în antreprenoriat. Cunosc foarte multe persoane care muncesc din greu, pun extrem de multă pasiune în muncă, dorm puțin și uită de multe alte lucruri. Să nu mă înțelegeți greșit, munca e bună! Am fi niște plictisiți și ar fi totul mult prea trist dacă nu am avea de muncă, dar la un moment dat, cred că trebuie să găsim un echilibru.
Mi se întâmplă des să stau cu ochii în laptop ore în șir pentru că, bineînțeles, găsesc o groază de lucruri care știu că mă ajută și mă ambiționez să citesc și să învăț cât mai multe lucruri de unul singur. Ore în șir, până realizez că nici măcar nu am băgat în seamă soarele de afară sau mai rău, că nu am mâncat.

Nu aș putea alege în fiecare weekend un alt traseu prin păduri sau dealuri cum fac ai mei părinți în Piatra Neamț, dar mi-am propus să experimentez lucruri interesante care să mă relaxeze, să-mi arate că am nevoie și de lucruri umane, să găsesc un echilibru între dezvoltarea profesională și cea personală.

Primul episod este reprezentat de sushi, cea mai cunoscută mâncare tradițională japoneză. Am avut ocazia să fiu invitat de către revista Manly.ro la un curs de preparat sushi, predat chiar de Joy Jiminez, considerată unul dintre cei mai buni Sushi Chefs din România. Atât locația, Carol Parc Hotel, cât și gazdele de la Haute Gourmet au făcut ca o zi obișnuită de sâmbătă să devină una plină de experimente gastronomice. Îmi place să gătesc și am savurat din plin fiecare minut al zilei.

Pentru încurajare, am scris un întreg articol care să te ajute să prepari chiar tu, acasă, sushi. Pune-ți șorțul, dă drumul la o muzică și relaxează-te! Enjoy!

 

Foto: Haute Gourmet

 

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.