in Online marketing, Startup-uri

În urmă cu un an de zile aflam ce înseamnă email marketing. Am descoperit destul de greu o piață care cu un potențial foarte mare. Am făcut greșeli. Am mers mai departe. Am învățat. Mi-a venit la un moment dat o idee de a începe un blog de nișă, în care să scriu doar despre aceste lucruri, însă apoi am realizat că pot face mai mult de atât.

În speranța că îmi voi finaliza studiile, am pus pauză la dezvoltarea produsului în sine și mă concentrez mai mult pe target și piață. Cum s-ar spune, un pic de Customer Development. Dacă activezi în industria marcom, sau ai vreo intenție să afli mai multe despre ea, îți recomand să parcurgi următoarele întrebări de aici. Am încercat să fie cât mai puține și să le construiesc cât mai simplu. M-ar ajuta și mai mult dacă ai recomanda și ai da mai departe acest chestionar.

După ce mă licențiez în email marketing, voi reveni cu mai multe informații despre proiect. Atât pot să spun, că are o echipă grozavă și vor fi implicați oameni capabili și importanți din industrie.

 

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.