in Evenimente

Pentru cei care încă nu au aflat, luni 20 iunie 2011 la Hotel Intercontinental, va avea loc a treia ediție a VentureConnect, proiect ce are ca scop facilitarea contactului dintre investitori și antreprenorii locali din IT/ Internet/ Tehnologie.

Evenimentul va fi împărțit în 2 sesiuni ce vor conține pitchuri ale proiectelor înscrise și discuții între investitori și antreprenori pe lucruri particulare fiecărui proiect. Indiferent de rezultatele obținute, consider că este o șansă foarte bună pentru antreprenori de a obține un feedback, de a-și face cunoscută ideea și de a crea legături importante pentru viitorul lor.

Prag minim de investiții: 250.000 EUR pentru fiecare proiect

Un lucru demn de luat în considerare pentru acest eveniment este faptul că sunt vizate afaceri care deja au trecut printr-o etapă de finanțare, au deja produse dezvoltate, cu un model de business validat, fie pentru piețe internaționale, fie pentru piața locală și au nevoie de ceva mai mult. Ce diferențiază VentureConnect de alte sisteme investiționale este faptul că pragul minim de investiție este de 250.000 EUR. Bineînțeles, la o asemenea sumă, probabil sunt multe alte proiecte care nu sunt luate în considerare, dar nu pot decât să apreciez inițiativa proiectului, care cu siguranță va aduce în prim plan potențialul autohton în materie de antreprenoriat. La eveniment și-au confirmat prezența și Kenneth P. Morse (serial entrepreneur) și William K. Aulet (senior lecturer), de asemenea și 3TS Capital Partners.

În sesiunile de pitching au fost selectate în final 14 proiecte (1 proiect din Republica Cehă, 1 proiect din Bulgaria, restul din România), descrierile lor fiind accesibile aici (1) Airswipe, (2) Appcend, (3) Acqua Development (4) DataTEK Group (5) Evosoft Media (6) Fronema (7) Idealist (8) Lime&Tonic (9) Matsoft Technologies (10) Metropotam (11) Orpheus Capitals (12) Stockpodium (13) Squeeqly (14) Wegetthere.

Spre încântarea mea, am primit invitația de a comunica live tot ce se va întampla mâine la a treia ediție a VentureConnect, așa că fiți cu ochii pe @VCConnect și @iacobtudor.

Întreaga agendă a evenimentului poate fi descărcată de aici.

Mult succes antreprenorilor cu proiectele înscrise și ne vedem mâine!

 

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.