in Echilibru

Articolele din rubrica echilibru sunt facute pentru timpul in care nu trebuie sa muncesti sau sa stai online in cautare de nimic. Sunt pentru timpul pe care vrei sa-l petreci cu tine si cu altii de langa tine pentru gasirea acelui „ceva” care sa te faca sa iesi din rutina, cat mai creativ, mai spontan si mai altfel.

Cum de multe ori am observat ca energia vine din oameni, nu am ezitat sa testez diferite calibre de oameni, de la voluntari, la oameni de business si pana la artisti. Cu cei din urma simt ca am o legatura deosebita, pentru ca nu se pot identifica sau cataloga usor. Multi dintre ei se gasesc in spatele unor vestimentatii definite de personalitatea lor, abstracte sau nu, altii nu-i poti gasi diferiti de o multime intreaga. Pe ei ii gasesti dupa o energie aparte care te face sa-i crezi artisti. Nu o energie care te ridica la 1 m de pamant, ci o energie care te supune unor detalii la care nu te-ai fi gandit vreodata.

Recent, un alt echilibru l-am gasit in creatii ale acestor artisti, animatiile. La cat de distractiv suna, s-ar putea sa gasesti in ele ceva mai mult. O poveste cu intriga si multe intrebari. Cel putin asta am vazut eu in , unde Claudiu Crulic (prin vocea actorului Vlad Ivanov) isi comenteaza propria moarte. Da, e chiar amuzant la un moment dat, dar mai mult plin de emotie. Prin desen, pictura, stop-motion sau colaj, Crulic a reusit sa-mi deschida ochii la detalii si sa-mi faca o seara de vineri interesanta. Regizat de Anca Damian, este prima animatie romaneasca care a marcat deschiderea oficiala a Festivalului International de Film de Animatie Anim`est. Detalii relevante despre productia Crulic gasiti pe .

Mergeti sa-l vedeti. Lansarea pe marile ecrane va fi in aceasta toamna. Rafoiti programul si mergeti si la Anim`est, mai dureaza pana pe 16 octombrie 2011.

Multumesc Alexandra pentru invitatie!

 

Sursa foto

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.