in Echilibru

Daca ar fi sa rezum ultimii 2 ani de zile la o singura lectie, ea ar fi urmatoarea: oamenii din jur conteaza cel mai mult.

Cateodata vrei anumiti oameni langa tine, cateodata te trezesti cu ei langa tine fara sa stii de ce. De ce chiar ei? Sunt atatia oameni pe lumea asta. La un moment dat unii pleaca si te bucuri ca nu mai imparti energia ta cu nimeni, sau incerci tot posibilul de a-i aduce inapoi si regreti, mult.

M-am gandit recent la oamenii care imi sunt sau mi-au fost aproape. Cei mai multi sunt preocupati de dezvoltarea lor profesionala, de a munci la visurile lor. Sunt oameni cu ambitie care lucreaza fiecare la cel putin un proiect personal, sa arate ca acum pot face lucruri marete, sa se autodepaseasca si sa invete din greseli. Oamenii astia ma fac invincibil. Chiar daca unii aleg alta tara la un moment dat, mi-as dori sa-i vad si peste 10 ani la fel de puternici, cu planurile implinite si preocupati de visuri noi. Sa ne amintim cum la 22 de ani eram invincibili, pentru ca, trecand peste toate partile grele ce sunt sau vor urma in viata, e o stare incredibila. Asta imi doresc azi.

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Webmentions

  • Investitia in invatare | Tudor Iacob 12/10/2011

    […] de seminarii in care stai jumatate de zi invatand sunt bune oricand. Chiar daca uneori ma simt invincibil si cred ca am trecut peste niste etape, niciodata nu ma voi opri din invatat si e o senzatie extrem […]