in Evenimente

Am jucat 7 ani baschet la cel mai performant nivel care se putea in Piatra Neamt, dar in ultima vreme mingea sta mai mult pe raft. Unii oameni imi amintesc mereu ca o ora-doua de baschet intr-un weekend nu sunt chiar atat de greu de obtinut, dar de multe ori se gaseste timp pentru altceva (foarte gresit!).

Sambata m-am decis sa merg pe teren si sa resimt energia oferita de acest sport pe care-l iubesc. Invitatia a venit de la Reprezentanta Comisiei Europene si  Fundatia Motivation si este sustinuta de Blogal Initiative, de unde am si aflat de acest eveniment prin Chinezu. Nu va fi un meci obisnuit de baschet si sunt convins ca va avea un impact emotional asupra celor care cunosc sportul acesta si il practica, mai mult sau mai putin. Bloggerii vor forma o echipa si vor juca cu echipa Fundatiei Motivation, dar in scaune rulante, in dorinta de a promova activitatile desfasurate de Fundatie. Cred ca este o miscare buna de sensibilizare si de constientizare a abilitatilor persoanelor in scaune rulante.

Chiar daca voi juca sau nu, sunt nerabdator sa ajung sambata la meci si sa-mi dau seama cat de repede trece timpul fara sa profit de pasiunile pe care le pot avea. Le pot avea pentru ca sunt norocos, dar inca nu constientizez asta foarte mult.

Asadar, sambata, 22 octombrie 2011, in intervalul 12:30 – 14:30, pe arena Federatiei Romane de Baschet (Bd. Basarabia, nr 39, sector 2, Bucuresti), va astept pe toti sa va bucurati de un altfel de baschet si sa sustineti acest eveniment.

Din ce am vazut eu, despre acest meci au mai scris Chinezu, ManafuRoxana Bursuc, Papen, Valentin Bosioc.

 

Sursa foto

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.