in Echilibru, Evenimente

The Happy movie: invitatie la documentar

„Happiness is not rocket science” face parte din titlul acestui blog cu un motiv: sa reaminteasca faptul ca fericirea este o alegere pe care o facem. Una care este legata de lucruri simple si care influenteaza chiar tot ce facem in rest, profesional, personal.

Roko Belic, regizor nominalizat la Oscar, a cercetat timp de 4 ani fericirea oamenilor de pe 5 continente si a explicat-o intr-un documentar. Ce a iesit inca nu stiu, dar curiozitatea este foarte mare mai ales ca a declansat o intreaga miscare globala.

Pe 11 februarie, oameni din toata lumea vor urmari Happy Movie cu difuzari in tari precum SUA, Japonia, Anglia, Nepal sau Australia. Pentru ca o miscare globla trebuie si ea pusa in miscare, Malina s-a gandit ca ar fi bine sa avem vizionare si in Romania. Un gand excelent, asa ca avem o locatie (Caffe Tabiet din Bucuresti, pe strada Avrig 29), avem un documentar si in mai putin de 2 zile o sala plina cu 84 de oameni interesati de vizionare:)

Locatia va fi pregatita special pentru vizionarea acestui documentar si sunt convins ca se va crea o atmosfera foarte tare, doar este despre fericire, nu? Pentru mai multe detalii si inscriere, confirma in pagina evenimentului Happy Movie.

Mai multe trailere gasiti aici.

Nu uitati sa va inscrieti. Confirmati in pagina evenimentului Happy Movie.

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Webmentions

  • Laser, soro! : The Anne-Marie 17/01/2012

    […] Ancuţa Lebăda Nimicitoare, şi Roxana Fotbalista cu Pistol – deci am fost şase fete şi Tudor “Superman on the Wall”, David Forever Winning, Ducu Vrea Revanşa şi Andi Jurnalistul de pe Front dintre băieţi. Până […]