in Online marketing

Email Marketing Recap

Email marketing Recap

Saptamana asta am avut update-ul surpriza de la Yahoo!, cu ocazia aniversarii de 16 ani de functionare. Dupa cum au anuntat, imbunatatirile sunt atat pe partea de design, cat si de eficienta. Spatiu de stocare de 1 TB cred ca va linisti userii care la ultimul update nu au fost extrem de incantati. Detalii aici.

Un business online care vinde software se confrunta des cu intrebari despre conversia utilizatorilor. Ce faci si ce comunici din momentul signup-ului si pana cand acest utilizator devine client platitor? Si mai ales cum? O solutie este realizarea unei campanii automatizate de email, cu scop educational, astfel incat userul sa nu faca greseli in produsul tau si traseul pana la plata sa fie cat mai scurt. Un ghid cuprinzator pentru astfel de campanii de email aici.

8 strategii de email marketing, cu mult research si studii in spate. De ce nu e ok sa personalizam email-urile cu prenumele abonatilor, lungimea potrivita a subiectului de email, ora de trimitere si altele, la obiect si chiar utile. Detalii aici.

Cateva lectii de invatat din urma unui newsletter care nu a mai fost verificat inainte de trimitere. Ce s-a intamplat, nu a fost prea placut, dar lucrurile pot fi evitate. Detalii aici.

Studiu de caz, via Marketing Sherpa, pentru un magazin online de bijuterii care a crescut vanzarile cu 51% cu ajutorul unei campanii de bun venit si reactivare a abonatilor. Studiul de caz integral aici.

Bonus: NowIKnow.com este un newsletter zilnic din care poti invata despre tot felul de lucruri, de la premiul Nobel, pana la lamaie verde. Works for me.

Incearca Conectoo

sursa foto

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.