in Evenimente

Internet & Mobile World 2013

Internet & Mobile World 2013

Anul acesta mi-am finalizat studiile cu o lucrare despre dezvoltarea mediului digital, mai exact a aplicatiilor web destinate oamenilor de marketing. Credeam atunci si inca ma conving in continuare ca exista probleme in activitatile noastre profesionale care pot fi rezolvate cu solutii tehnice, implementate pentru a ne eficientizeze munca si a ne ajuta.

Odata cu dezvoltarea continutului, rapoartelor si evenimentelor din industrie, putem observa usor un trend ascendent al aplicatiilor mobile, CRM sau business intelligence. Ce ma bucura este faptul ca in ultimii ani putem face si noi parte din acest trend.

Anul trecut am fost prezent la primul eveniment Internet & Mobile World. Am avut atunci acces la peste 60 de companii care prezentau produse si servicii, 123 de speakeri locali si internationali si peste 3000 de oameni de business din aceeasi zona de interes. Stiam de atunci ca experimentul lor nu a dat gres si se va repeta intr-un context si mai interesant.

Aflati la a doua editie, cei de la Universum pregatesc si in acest an un eveniment de amploare pentru industria de digital. Internet & Mobile World 2013 este cel mai mare eveniment B2B, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, va gazdui lansarea a peste 20 de aplicatii si solutii de business, destinate marilor companii, proprietarilor de magazine online, dar si micilor intreprinzatori. La aceasta a doua editie a IMWorld, dezvoltatorii se concentreaza pe aplicatii pentru tablete si telefoane mobile, pe programe de tip CRM, pe aplicatii pentru plati online, pe comunicarea “machine to machine” sau pe cloud computing.

La IMWorld 2013, care va avea loc intre 9 si 10 octombrie 2013, la Romexpo Bucuresti, cei 5.000 de participanti vor avea ocazia sa si testeze o serie intreaga de solutii de business, benefice afacerilor sau proiectelor demarate. Din experienta anului trecut, pot spune ca nu a lipsit deloc interactivitatea de la standuri.

Programul complet, lista de speakeri si celelalte detalii poti gasi pe site-ul evenimentului, imworld.ro.

Iti doresti sa vii la IMWorld 2013?

Am avut o surpriza placuta din partea organizatorilor si am ocazia sa ofer cate o invitatie primilor 5 cititori care sunt cu adevarat interesati de eveniment si considera ca i-ar putea ajuta.

Pentru ca a fost din scurt, primul venit primul sosit. Scrie-mi intr-un comentariu un speech din agenda si o companie la care ai vrea foarte mult sa mergi in cadrul evenimentului.

 

sursa foto

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.