in Echilibru

You know, it’s not the destination, it’s the adventure along the way and it seems cliche to say that, but that’s really how it is….
I can tell you from experience, that if I’m going into something that’s really intense, and someone else has ridden it before me, the level of intensity is totally brought down a notch…

Cam așa se rezumă o secvență din pasiunea unui om pe care îl veți vedea mai jos. Mult timp am crezut că cei de pe Eurosport, X-treme TV sau ESPN cu nebuniile pe ski sau placă fac asta doar în sezon și în rest își văd de treburi mai serioase. Cred că din cauza anturajului bun și calculat, am trăit un timp cu impresia că pasiunile trebuie să rămână pasiuni și munca trebuie să fie muncă…

Primul lucru care mi-a trecut prin cap atunci când am văzut video-urile de mai jos a fost: „oamenii aștia trăiesc într-o nebunie curată!”. O nebunie care-i face fericiți, uneori le rupe oasele și-i ajută să creeze ceva unic ca în final, prin multă muncă, să devină artiști.

Pe mine aceste execuții concentrate pe detalii m-au făcut să opresc fiecare cadru și să rămân uimit. Munca lor mi se pare incredibilă, cu instrumentele și sistemele care demonstrează că nu e doar o pasiune de sezon.

Enjoy!

Brain Farm – The Art of Flight Trailer from Brain Farm on Vimeo.


Pin It

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.