in Evenimente

Ieri am fost la primul workshop-ul organizat de comunitatea Blogoree. Am avut ocazia sa primesc insight-uri, sfaturi si exercitii legate de continutul blogului meu de la Cristina Bazavan si ceilalti participanti.

Spun am avut ocazia pentru ca doar 15 participanti inscrisi in comunitatea Blogoree au putut fi acolo si m-am simtit extrem de norocos. Nu a contat nici ora foarte matinala pentru o zi de duminica, nici drumul pana in Baneasa, pentru ca astfel de seminarii in care stai jumatate de zi invatand sunt bune oricand. Chiar daca uneori ma simt invincibil si cred ca am trecut peste niste etape, niciodata nu ma voi opri din invatat si e o senzatie extrem de buna.

Saptamana trecuta am ascultat un interviu cu Marc Ostrofsky (resursa ce va aparea in urmatorul meu newsletter), un investitor in nume de domenii care a intrat in Cartea Recordurilor pentru vanzarea de $7,5 milioane a unui singur domeniu, business.com in 1999, ulterior devenind si autor de best-selling cu publicatia Get rich click!”. El platea chiar si $10 000 unor persoane pentru a-l invata cat mai repede lucruri importante pentru interesele sale actuale. Bani multi. In cazul workshop-ului Blogoree nu a fost nevoie pentru ca a fost sutinut complet de catre Romtelecom, insa ideea e aceeasi: indiferent de activitatea pe care o intreprinzi, oricand vei gasi resurse pentru a o face mai bine. Trebuie doar sa vrei sa investesti timp si chiar bani. Nu vreau sa povestesc ce am invatat in workshop pentru ca as strica tot farmecul exercitiilor si ideilor care au fost acolo, dar o analiza la ce s-a intamplat duminica gasiti aici.

A fost un workshop practic, nu doar datorita discutiilor referitoare la blog sau continut, ci si pentru sfaturile dezvaluite de Cristina Bazavan, o persoana care detine si ofera prin povestiri o energie aparte.

Fotografii de la workshop se gasesc aici.

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Webmentions

  • Antreprenorii sunt prea putini sau inca nu sunt pe val? | Tudor Iacob

    […] (mai ales online) sunt binevenite si trebuie incurajate pentru ca sunt o modalitate de invatare si avem nevoie din plin de asta (eu unul, am). Sunt modalitati care pot inlatura diverse mituri si […]