in De citit

Mi-am propus pe la inceputul facultatii sa citesc cat mai multe carti de specialitate, iar astazi am facut o evaluare a bibliotecii mele.

Surpriza a fost sa descopar ca 12 din 19 carti nici macar nu le-am cumparat, ci le am de la diverse evenimente, concursuri si tot felul de proiecte. Carti scrise de autori ca Gladwell, de Bono, Drucker, Ogilvy si altii, deci incadrate intr-o categorie a cartilor bune si foarte bune. Uitandu-ma la biblioteca din Kindle, situatia chiar straluceste: 17 carti la care doar visam acum le am datorita unei comunitati de oameni interesati sa raspandeasca cartile electronice si la altii. Jason Fried, Tim Ferris, Jim Collins, deci tot carti foarte bune, nu brosuri. Asa ca, timp sa ai, cartile se gasesc destul de usor. Dau si un exemplu mai jos.

Ultima carte din biblioteca mea, “Confessions of an entrepreneur” de Chris Robson, a aparut la fel de usor, adica printr-un concurs VentureConnect. Cu acest articol imi propun sa trimit (telepatic vorbind) o carte in biblioteca unui cititor si sa-l incurajez sa participe la noul lor concurs care ofera de data aceasta un premiu mult mai complex prezentat aici. Tot ce trebuie sa faci este sa descrii pe pagina lor cum ai face tu sa atragi atentia unui investitor. “Crowdsourcing – How the power of the crowd is driving the future of business” si “Antreprenoriat” sunt sigur 2 carti care n-ar ocupa degeaba un loc in biblioteca ta. Asadar, succes!

Sunt curios cum procedezi tu. Preferi sa cumperi toate cartile, sau mai intai sa imprumuti? (Amazon are deja un sistem de imprumut pentru detinatorii de Kindle).

Comentarii

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.