Despre

Blogul de față este consecința mutării mele în București, 2008 toamna. Am venit din Piatra Neamț, un oraș foarte mic, așa că am aflat atunci de influența unui oraș mare și cum poate ambiționa un provincial. Capitala și evenimentele de aici m-au făcut să descopăr marketingul online, business-urile de tehnologie, antreprenoriatul, subiecte pe care le vei găsi pe acest blog.

În engleză scriu (câteodată) și pe Medium.

Traseul

Acum

După o întâmplare neașteptată, m-am hotărât să încep NativeBox.ro. Povestea o găsești aici.

2011-2015

Din decembrie 2011 până în ianuarie 2015 am făcut parte din echipa Conectoo, unul dintre principalii furnizori de email marketing din România. M-am ocupat de marketing online, vânzări, dezvoltare de conținut și altele.

2010-2011

Freelancer pe campanii de email marketing și optimizări de newsletter.

2009-2010

În anul II de facultate m-am alăturat altor 2 parteneri și puneam pe picioare o agenție cu servicii de email marketing. Am închis după un an. A fost o perioadă foarte bună în care am greșit și am învățat mult despre cum faci marketing și vânzări, cum dezvolți o echipă.

Prezentări și workshop-uri

Marketing Online in Turism 2012 (vezi prezentare)
Digital Publishing & Advertising Day 2012 (vezi prezentare)
– workshop intern pentru Voluntari pentru Idei si Proiecte 2013
interviu Institutul de Marketing 2014
– workshop intern pentru Voluntari pentru Idei si Proiecte 2014
– prezentare și workshop pentru Romanian Digital Travel Conference 2014 (vezi prezentari aici și aici)
– workshop intern pentru Universitatea Alternativa 2014

Înainte

Am lucrat într-un bar, într-o firmă de producție publicitară, am turnat bere la concerte precum Aerosmith, Rammstein și Metallica, am reparat biciclete, am fost promoter la cafea pe un Vespa, am scris conținut pentru site-uri și am creat bannere web. Toate mi-au prins bine.

De bună voie

3 ani am fost voluntar în ASER, un ONG studențesc. Am coordonat proiectul Akademics 2.1, am pus la cale un concert Vița de Vie unde am strâns cu echipa ASER Umanitar 4.000 EUR pentru copii bolnavi de leucemie și am contribuit la Changemakers, primul proiect despre antreprenoriat social pentru studenți. Distracție, muncă, prieteni de cursă lungă pe care mă pot baza și acum. Intrarea într-un ONG a fost cea mai bună alegere pe care puteam să o fac în primele zile de facultate.

Expun vizual pe Instagram.

Pentru colaborări sau alte inițiative, hai să vorbim.